Selvbetjening

VIA MOBILTELEFON ELLER IPAD:

 

Den nemmeste måde at komme i kontakt med lægehuset på, er via Min Læge app.

Du kan hente Min Læge app til din telefon eller tablet ved at klikke på nedenstående billede.

På Min Læge app kan du bestille medicin, lave e-konsultation og foretage videokonsultation.

 

app-icon-minlaege_580x300-e1571839876430

 

 

 

 

VIA COMPUTER:

Ved at trykke på selvbetjenings-knappen her på siden, får du mulighed for at

  • Forny recepter på fast medicin
  • Skrive til lægen
  • Læse beskeder fra lægen
  • Modtage prøvesvar, hvis det er aftalt ( f.eks. podninger og celleskrab)

 

Kan du ikke finde din læges navn når du vil skrive en mail eller bestille en tid, er det fordi de har fri, er på kursus eller har ferie. Ring da evt. til sekretæren og bestil tiden.

 

 

 

Brugeroprettelse

 

Er du ny patient i klinikken, bedes du kontakte os telefonisk inden oprettelse. Vi træffes dagligt mellem 09.30-12.00 og igen fra 14.00 – 14.30.

 

Tryk på “e-Portal login” på denne side. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal.

Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen.

Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er vigtigt at du udfylder e-mail feltet med en gyldig e-mail adresse, da vi bruger denne mail adresse til at sende et aktiveringslink og senere til at give dig besked, når der er svar på e-portalen fra din læge.

Når du har udfyldt brugeroprettelses skemaet, og har trykket på “opret mig”, modtager du kort efter en mail fra “noreply@besoeglaegen.dk”. Mailen sendes til den email-adresse du angav, da du oprettede dig som bruger.

Tryk på aktiverings-linket i mailen – et nyt vindue vil nu åbne sig og du vil her kunne se, at din bruger er vellykket aktiveret. Du kan nu logge ind på e-portalen med dit brugernavn (CPR-nummer) samt dit PASSWORD (det du netop har oprettet, da du registrerede dig som bruger)